Διαφημίσεις σε ταξί

Online διαφημίσεις μέσα στο ταξί!

Για τους περισσότερους επισκέπτες των τουριστικών περιοχών, τα ταξί είναι η πρώτη τους επαφή με τον τουριστικό προορισμό. Η πλατφόρμα μας παρέχει στα ράδιοταξί όλα τα εργαλεία για στοχευμένη διαφήμιση των τοπικών επιχειρήσεων, αυξάνοντας σημαντικά τα έσοδα τους απο τις διαφημίσεις.

Ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαφημιστικών banner στα ταξί

Δεκάδες χιλιάδες δρομολόγια εξυπηρετούνται καθημερινά απο τα ταξί των ράδιοταξί που διαχειριζόμαστε. Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα σύστημα διαχείρισης διαφημίσεων, δίνοντας τη δυνατότητα στις εταιρίες ταξί και τα ράδιο ταξί να αποκτήσουν έσοδα, προβάλλοντας διαφημιστικά banner και παράλληλα να διαφημίσουν τις τοπικές επιχειρήσεις, όπως εστιατόρια, καφέ, μπάρ, εμπορικά καταστήματα ή επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών.

Διαφημίσεις στα ράδιοταξί
Διαφημίσεις στα tablet των οχημάτων ταξί

Το σύστημα δίνει τη δυνατότητα να καταχωρηθούν οι επιχειρήσεις κατά ζώνη ή τοποθεσία που ανήκουν. Το ράδιοταξί έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη σειρά εμφάνισης των διαφημιζόμενων, το χρόνο παραμονής στην οθόνη και τον τρόπο προβολής τους.

Η πλατφόρμα υποστηρίζει δύο τρόπους προβολής. Ο πρώτος εμφανίζει τις επιχειρήσεις στον γεωγραφικό τομέα που κινείται το όχημα. Ο δεύτερος εμφανίζει τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στον προορισμό του πελάτη.

Διαφημίσεις στα ράδιοταξί
Διαφημίσεις στα infokiosk του CABS.GR

Η Διαχείριση των διαφημίσεων γίνεται μέσα απο την πλατφόρμα μας, εξ ολοκλήρου από τους διαχειριστές των εταιριών ταξί. Η εταιρία μας δεν έχει συμμετοχή στα έσοδα, τα οποία παραμένουν στο σύνολο τους στα ράδιοταξί.

Βασικές Λειτουργίες

Πλατφόρμα διαχείρισης διαφημιστικων banner

Icon
Αύξηση εσόδων
Icon
Προβολή των τοπικών επιχειρήσεων
Icon
Στοχευμένη διαφήμιση
Icon
Δωρεάν χρήση υπηρεσίας
Image

Έγραψαν για εμάς!

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που με τον τρόπο τους μας στηρίζουν καθημερινά και μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι!

Μετακινούμε τον τουρισμό!

Καταφέραμε να αλλάξουμε τον τρόπο που δουλεύει o κλάδος των οδηγών ταξί στις τουριστικές περιοχές εδώ και δεκαετίες!

Επικοινωνήστε μαζί μας!
CABS.GR Εφαρμογή Οδηγού Ταξί