Διαχείριση στόλου για εταιρείες ταξί

Καταφέραμε να αλλάξουμε τον τρόπο που δουλεύει o κλάδος των οδηγών ταξί εδώ και δεκαετίες!
ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΕΛΑΤΗ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΑΞΙ

Taxi Dispatch

Πιστεύουμε πως η τεχνολογία πρέπει να είναι προσιτή σε όλους
Σχεδιάσαμε ένα σύστημα που απευθύνεται τόσο σε μικρές όσο και μεγάλες εταιρείες ταξί

Με ή χωρίς τηλεφωνητή

Τα αιτήματα αναθέσεων, τηλεφωνικά ή διαδικτύου, διαχειρίζονται αυτόματα από το σύστημα με διαφάνεια ενώ οι κλήσεις εμφανίζονται σε όλους τους οδηγούς ταξί.

Χωρίς εγκατάσταση Software

Κατασκευάσαμε μια πρωτοποριακή υπηρεσία για ταξί με την λογική Cloud. Απαιτείται μόνο σύνδεση με το διαδίκτυο και οποιοσδήποτε απλός υπολογιστής.

Μειωμένα λειτουργικά έξοδα

Η χρήση της πλατφόρμας μειώνει τα λειτουργικά κόστη των εταιρίων ταξί κατά 70-80%. Χωρίς υπέρογκα τηλεφωνικά κόστη, εξοπλισμό & συμβόλαια συντήρησης.

Πλατφόρμα Τουριστικού Ταξί

Το Cabs.gr έχει σχεδιαστεί για χρήση σε τουριστικές περιοχές (και μη). Αφίξεις, αναχωρήσεις, εταιρικά voucher, ραντεβού διαχειρίζονται αυτόματα απο το σύστημα.

Απλός εξοπλισμός στο ταξί

Η εφαρμογή του οδηγού ταξί λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή tablet ή smartphone της αγοράς με λειτουργικό android που υποστηρίζει GPRS/3G ή 4G/LTE και GPS.

Βραβευμένο Ελληνικό Προϊόν

Με Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Technology Infrastructure Transformation, στα Tourism Awards 2014, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Υπηρεσίες για ταξί

Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης στόλου για εταιρείες ταξί

Η εφαρμογή λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία εώς σήμερα σε εταιρίες ραδιοταξί και ταξί των περιοχών Ρόδου, Κώ, Χερσονήσου, Ελούντας, Αγίου Νικολάου, Χανίων, Κέρκυρας και πολύ σύντομα σε εταιρίες της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Κύπρου.

Ολοκληρωμένη Λύση Κέντρου

Η εφαρμογή παρέχει διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων, ραντεβού, εταιρικών αναθέσεων, εταιρικών πελατών & επιχειρήσεων και ιδιωτών.

Παραμετροποιήσιμο Σύστημα

Η πλατφόρμα για ταξί έχει τη δυνατότητα να παραμετροποιηθεί σε όλα της τα σημεία ωστε να προσαρμοστεί στον τρόπο λειτουργίας του εκάστοτε σταθμού ταξί.

Διαχείριση Στόλου

Παρακολούθηση οχημάτων σε πραγματικό χρόνο με ιστορικό δρομολογίων και αναθέσεων στο χάρτη. Εύρεση ταξί σε τομέα η σταθμό αναμονής, πιάτσα, ρεμίζα.

Εφαρμογή Επιχειρήσεων

Ειδική web based εφαρμογή για ξενοδοχεία, τουριστικές επιχειρήσεις, εστιατόρια για κλήση με ενα κλίκ. Άμεση απάντηση για αριθμό οχήματος ταξί και χρόνο αναμονής.

Σύστημα Αναφορών

Στατιστικά reports, πελάτες με περισσότερες κλήσεις, κλήσεις ανά περιοχή, στατιστικά κίνησης, τιμολογιακές αναφορές, ποσοστά ανά ταξί, υπολογισμός προμηθειών πρακτορείων.

Ροή Αναθέσεων

Παρακολούθηση κλήσεων, αναμονή ανά πιάτσα, παρκαρισμένα οχήματα με χρόνο αναμονής, οχήματα ανά γεωγραφικό τομέα, ανάθεση από σταθμό, απόσταση ή κέντρο.

Διαχείριση Στόλου για ταξί

To CABS.GR είναι ενα ολοκληρωμένο σύστημα αυτόματης διεκπεραίωσης κλήσεων που αναλαμβάνει την προώθηση των αιτημάτων από τους πελάτες προς τους οδηγούς των οχημάτων ταξί, σύμφωνα με προηγμένους αλγόριθμους και κριτήρια που καθορίζονται από την εκάστοτε εταιρεία διαχείρισης ταξί, με ή χωρίς ανθρώπινη μεσολάβηση από το κέντρο διαχείρισης.

Την τελευταία δεκαετία, υπάρχουν αρκετές πρωτοποριακές λύσεις για εταιρείες ραδιοταξί, που μοναδικό σκοπό έχουν τη διαχείριση του στόλου τους. Οι περισσότερες από αυτές απαιτούν την εγκατάσταση ειδικού λογισμικού που για την χρήση του απαιτείται υψηλού κόστους εξοπλισμός, αγορά προγραμμάτων και δαπανηρά συμβόλαια συντήρησης.

Με τα εργαλεία που μας παρέχει σήμερα η τεχνολογία, σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε μια πρωτοποριακή υπηρεσία που λειτουργεί με την λογική Cloud.

Για τη χρήση του συστήματός μας στις κεντρικές εγκαταστάσεις, απαιτείται μόνο σύνδεση με το διαδίκτυο και οποιοσδήποτε απλός υπολογιστής, ενώ η εφαρμογή που χρησιμοποιεί ο οδηγός μέσα στο όχημα λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή tablet ή smartphone με λειτουργικό android και υποστηρίζει 3G/4G και GPS.

Η υπηρεσία παρέχεται με σταθερή μηνιαία χρέωση ανά όχημα, ενώ η εφαρμογή για το κέντρο ραδιοταξί όπως και η εφαρμογή για τον οδηγό του οχήματος ταξί είναι δωρεάν. Παρέχουμε δωρεάν τεχνική υποστήριξη και δωρεάν μελλοντικές αναβαθμίσεις των εφαρμογών μας, χωρίς ετήσια συμβόλαια συντήρησης και κρυφά κόστη.

Παρουσία στα media του συστήματος διαχείρισης στόλου ταξί CABS.GR

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που με τον τρόπο τους μας στηρίζουν καθημερινά και μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι!

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας

Τηλεφωνικό κέντρο +30 22410 31664
Διεύθυνση, Στεφάνου Καζούλη 7, 85100 Ρόδος

Διαχείριση Στόλου Ταξί

Η πλατφόρμα απευθύνεται σε εταιρίες με υπηρεσίες για ταξί και ραδιοταξί