Κέντρο διαχείρισης πλατφόρμας ταξί CABS.GR

Η καρδιά του συστήματος σε κάθε τουριστικό ράδιοταξί!

Παρατηρούμε, καταγράφουμε και μελετάμε καθημερινά τις ανάγκες των πελατών μας. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι η εφαρμογή μας λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα και τις ανάγκες της εποχής.

Σύστημα διαχείρισης υπηρεσιών

Το διαχειριστικο σύστημα, αποτελεί την καρδία της πλατφόρμας. Απο τη συγκεκριμένη εφαρμογή, ο χρήστης, ανάλογα με τα δικαιώματα πρόσβασης που το έχουν δωθεί, έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί τα αιτήματα των δρομολογίων, να παρακολουθεί την κατάσταση του στόλου των οχημάτων και να παραμετροποίησει τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος.

Με πρόσβαση από οποιονδήποτε σύγχρονο browser, παρέχουμε στους χειριστές μια σειρά λειτουργιών, οι οποίες είναι χωρισμένες σε βασικές ενότητες, όπως Κλήσεις, Παρακολούθηση, Πελάτες, Γραφείο Κίνησης, Διαφημίσεις, Γραμματεία, Αναφορες, Αναφορές Καταγραφής και Ρυθμίσεις συστήματος.


Η απόλυτη Αυτοματοποίηση

Το σύστημα στηρίζεται στην αυτοματοποίηση, οπότε ο χειριστής κέντρου το μόνο που έχει να κάνει, είναι να καταχωρήσει τα στοιχεία του πελάτη και να στείλει το αίτημα στο σύστημα για αυτόματη αναζήτηση οχήματος. Στη συνέχεια το σύστημα θα αναζητήσει το όχημα, σύμφωνα με τους κανόνες και τον τρόπο λειτουργίας που έχουν καθοριστεί απο το ράδιοταξί στο μοντέλο ανάθεσης.

Το μοντέλο ανάθεσης είναι το σύστημα που είναι υπεύθυνο για την εύρεση του οχήματος που θα εξυπηρετήσει τον πελάτη. Το σύστημα μας μπορεί να εφαρμόσει και να εκτελέσει διαφορετικό μοντέλο ανάθεσης ανα ζώνη, τοποθεσία ακόμα και πελάτη.

Η λογική του μοντέλου ανάθεσης, είναι στηριγμένη σε ιεραρχικά δομημένους λογικούς κανόνες, που περιλαμβάνουν την πραγματική απόσταση του πελάτη απο το κάθε όχημα, την κατάσταση του οχήματος, τον τύπο του οχήματος, τον προορισμό του και τον τύπο της ανάθεσης (απλή κλήση, ραντεβού, εταιρικό δρομολόγιο) κλπ.


Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

Παρέχουμε τη δυνατότητα στους οπερατέρ του συστήματος να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο τα οχήματα ταξί. Ο χάρτης των οχημάτων δίχνει τη θέση του κάθε οχήματος, την κατάσταση του, τον προορισμό του και στοιχεία του δρομολογίου που εκτελεί.

Ο χειριστής κέντρου, μπορεί να δεί συγκεντρωτικά την κατάσταση στους σταθμούς αναμονής, τη σειρά των οχημάτων και την ώρα εισόδου σε αυτή. Μπορεί επίσης να δεί την κατάσταση των οχημάτων ανά γεωγραφική ζώνη. Μεταξύ άλλων επιλογών, ο χειριστής μπορεί να δεί την ιστορική πορεία οποιουδήποτε οχήματος πάνω στον χάρτη.


Χάρτης οχημάτων σε πραγματικό χρόνο

Ένα σύστημα, όλη η πληροφορία!

Μέσα απο ένα λειτουργικό dashboard, δίνουμε τη δυνατότητα στον χειριστή κέντρου να έχει όλη την πληροφορία του πελάτη, την κατάσταση των οχημάτων στους σταθμούς αναμονής και τις ζώνες, καθώς και όλες τις πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην αναζήτηση του οχήματος που θα εξυπηρετήσει τον πελάτη.

Ο χειριστής μπορεί να επεξεργαστεί τα δρομολόγια, να δεί το ιστορικό των αιτημάτων, τα ραντεβού καθώς και τις αφίξεις / αναχωρήσεις από και προς τα αεροδρόμια ή λιμάνια των εταιρικών δρομολογίων για λογαριασμό των tour operators & tour agents.

Δομημένη πληροφορία

Αρχιτεκτονικά, η πλατφόρμα μας, χωρίζει τους πελάτες σε δύο κατηγορίες. Σε εταιρικούς πελάτες με σταθερό σημείο κλήσεις, όπως ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα και γενικά επιχειρήσεις και στους ιδιώτες.

Ο χειριστής μπορεί να επεξεργαστεί τις καρτέλες των πελατών, να ενημερώσει τα βασικά τους στοιχεία, τις διευθύνσεις παραλαβής και τα τηλέφωνα κλήσης.


Γραφείο Κίνησης

Το κομμάτι που διαφοροποιεί το CABS.GR απο όλα τα άλλα συστήματα διαχείρισης στόλου ταξί, είναι το γραφείο κίνησης!

Με μία σειρά απο λειτουργίες και εφαρμογές, το γραφείο κίνησης έχει τη δυνατότητα να καταχωρήσει τα voucher των εταιρικών δρομολογίων, να διαχειριστεί τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις των αεροδρομίων, τα transfers και γενικά να διαχειριστεί τα τουριστικά γραφείο και τους tour operators.

Η διαχείριση των κρατήσεων στα αεροδρόμια, γίνεται πλέον με απλές διαδικασίες, μέσα απο την εφαρμογή CABS.GR Airport Manager.

Νέο!
Αναβάθμιση τηλεφωνικού κέντρου

CABS.GR PBX v3.0

Μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης των υπηρεσιών VoIP, παρέχουμε πλέον μοναδικές λειτουργίες σχετικά με τη διαχείριση των τηλεφωνικών κλήσεων. Οι χειριστές κέντρου έχουν δεκάδες νέες λειτουργίες ενσωματωμένες στο σύστημα διαχείρισης.

Οι νέες λειτουργίες, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων δυναμική προτεραιότητα πελάτη, πολλαπλές ουρές αναμονής, ταυτόχρονη εξυπηρέτηση πολλαπλών κλήσεων απο έναν χειριστή και νέες δυνατότητες στη λειτουργία IVR σχετικά με την εξυπηρέτηση κλήσεων απο διαφορετικούς τομείς.

Εφαρμογή ταξί χωρίς κέντρο

Διαχείριση κέντρου χωρίς τηλεφωνητή

Η τελευταία αναβάθμιση κέντρου, περιλαμβάνει νέες δυνατότητες σχετικά με την υπάρχουσα νυχτερινή λειτουργία, η οποία επιτρέπει στα ράδιοταξί να λειτουργούν χωρίς προσωπικό κέντρου και τα δρομολόγια εξυπηρετούνται απο τους ίδιους τους οδηγούς.

Αναφορές και στατιστικά

Ένα απο τα μεγαλύτερα "όπλα" του CABS.GR, είναι η ολοκληρωμένη στατιστική ανάλυση που παρέχει στους σταθμούς ταξί.

Η πλατφόρμα CABS.GR, παρέχει στο ΔΣ και στους οδηγούς ταξί τη δυνατότητα να γνωρίζουν τους πελάτες και τις περιοχές/τομείς/σταθμούς αναμονής με υψηλή και χαμηλή κίνηση, στατιστικά απόδοσης τηλεφωνικού κέντρου, smartphone και web based εφαρμογών, κίνηση ανα τουριστικό πρακτορείο, κίνηση αεροδρομίου και λιμανιών.

Η πλατφόρμα γενικά στο σύνολο της παρέχει πάνω απο 15 στατιστικές αναφορές. Με αυτό το τρόπο ενας σταθμός ταξί μπορεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να προβεί σε στρατηγικές κινήσεις για την επόμενη χρονιά.


Παραμετροποίηση Ράδιοταξί

Κάθε ράδιοταξί ή εταιρία ταξί, λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο. Η πλατφόρμα μας, είναι σχεδιασμένη με τρόπο που να μπορεί να παραμετροποιηθεί σε όλα της τα σημεία.

Ο εκάστοτε σταθμός ταξί, μπορεί να δημιουργήσει σταθμούς αναμονής, ενοποιημένες πιάτσες, ζώνες εξυπηρέτησης, περιμετρικές ζώνες, να ορίσει χαρακτηριστικά οχημάτων και οδηγών, να ορίσει τιμοκαταλόγους και πολλαπλά μοντέλα ανάθεσης δρομολογίων.

Όλες οι δυνατότητες παραμετροποίησης, είναι διαθέσιμες μέσα στο διαχειριστικό μας σύστημα και μπορούν να τροποποιηθούν με απλές διαδικασίες απο τους διαχειριστές των ράδιο ταξί.

Έγραψαν για εμάς!

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που με τον τρόπο τους μας στηρίζουν καθημερινά και μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι!

Μετακινούμε τον τουρισμό!

Καταφέραμε να αλλάξουμε τον τρόπο που δουλεύει o κλάδος των οδηγών ταξί στις τουριστικές περιοχές εδώ και δεκαετίες!

Επικοινωνήστε μαζί μας!
CABS.GR Εφαρμογή Οδηγού Ταξί