Κέντρο διαχείρισης tour operators πλατφόρμας ταξί CABS.GR

Ένα σύστημα, όλοι οι διαθέσιμοι τρόποι κλήσης!

Ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και με διαφορετικές ανάγκες! Καλύπτουμε όλους τους τρόπους επικοινωνίας!

Τηλεφωνική κλήση στο κέντρο του ράδιο ταξί

Ο παραδοσιακός τρόπος κλήσης ταξί με τηλέφωνο. Οι πελάτες καλούν από το σταθερό ή κινητό τους τηλέφωνο στα τηλέφωνα του ράδιοταξί. Στη συνέχεια ο χειριστής κέντρου κατά την απάντηση της κλήσης έχει τη δυνατότητα να δρομολογήσει με αυτόματες διαδικασίες τα αιτήματα στα οχήματα για άμεση εξυπηρέτηση.

Έχοντας σχεδιάσει ένα σύγχρονο σύστημα διαχείρισης κλήσεων, η επεξεργασία της κλήσης και η ανάθεση της σε ταξί, δεν διαρκεί περισσότερο απο 5 δευτερόλεπτα. Ο πελάτης λαμβάνει άμεσα τον αριθμό του οχήματος που θα τον εξυπηρετήσει, το χρόνο άφιξης σε αυτόν καθώς και την χιλιομετρική του απόσταση που βρίσκεται το όχημα.

Κατά την άφιξη του οχήματος, ο οδηγός ταξί με αυτόματες διαδικασίες, έχει τη δυνατότητα να ενημερώσει τον πελάτη για την άφιξη του στο σημείο παραλαβής.

Ο χειριστής του κέντρου έχει όλη τη διαθέσιμη πληροφορία του στόλου σε πραγματικό χρόνο, όπως οχήματα ανά ζώνη, τομέα, σταθμό αναμονής, προτεραιότητες σε λίστες για αεροδρόμια, εκθέσεων, ενοποιημένους σταθμούς αναμονής (πιάτσες), ρεμίζες, σειρά σε εταιρικά δρομολόγια αεροδρομίου και εκδρομών.


Τηλεφωνική κλήση χωρίς κέντρο ράδιο ταξί

Με αυτό τον τρόπο κλήσης, ο πελάτης καλεί το τηλέφωνο του ράδιο ταξί. Με αυτόματες διαδικασίες και κριτήρια που καθορίζονται από το μοντέλο ανάθεσης, η τηλεφωνική κλήση δρομολογείται στο τηλέφωνο ή το τάμπλετ του οδηγού που θα εξυπηρετήσει. Ο πελάτης ενημερώνει τον οδηγό για το σημείο παραλαβής και στη συνέχεια ο οδηγός λαμβάνει το αίτημα με τα στοιχεία του πελάτη στο τάμπλετ του. Για λόγους αξιοκρατίας του διαμοιρασμού των δρομολογίων, το σύστημα ενημερώνει όλους τους οδηγούς για το αίτημα και τον οδηγό που έχει ανατεθεί το δρομολόγιο.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύρια σε όλο το 24ωρο ή ως νυχτερινή λειτουργία, μειώνοντας έτσι τα μισθολογικά κόστη της βραδινής βάρδιας. Ο διαχειριστής έχει τη δυνατότητα να αλλάξει άμεσα απο την κατάσταση με χειριστή κέντρου σε κατάσταση με εξυπηρέτηση από τους οδηγούς ταξί.


Τηλεφωνική κλήση "VIP Business"

Η υπηρεσία αφορά εταιρικούς πελάτες. Ο πελάτης καλεί απο σταθερό ή κινητό τηλέφωνο και με αυτόματες διαδικασίες, χωρίς να έρθει σε επικοινωνία με ανθρώπινο δυναμικό, έχει τη δυνατότητα να καλέσει άμεσα ταξί, να δημιουργήσει ραντεβού, καθώς και να ακυρώσει τα αιτήματα δρομολογίων ταξί. Τα αιτήματα δρομολογούνται αυτόματα στα οχήματα ταξί, σύμφωνα πάντα με τα κριτήρια που έχουν καθοριστεί απο το εκάστοτε ράδιοταξί. Η διαδικασία κλήσης δεν ξεπερνά τα 3 δευτερόλεπτα, ενώ ο πελάτης λαμβάνει αυτόματα από το σύστημα τον μοναδικό αριθμό του αιτήματος.


Κλήση από Β2Β πλατφόρμα για εταιρικούς πελάτες

Ο cloud τρόπος κλήσης ταξί απο ξενοδοχεία και εταιρικούς πελάτες. Το ράδιοταξί προμηθεύει τους εταιρικούς πελάτες με στοιχεία πρόσβασης στο σύστημα. Κάνοντας χρήση των συγκεκριμένων κωδικών, το ξενοδοχείο αποκτά πρόσβαση στη cloud B2B πλατφόρμα μας, χωρίς εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή smartphone, tablet, σταθερό ή φορητό υπολογιστή.

Το ξενοδοχείο και γενικά οι εταιρικοί πελάτες, μπορούν να καλέσουν άμεσα ταξί, να στήσουν τα ραντεβού των αφίξεων και αναχωρήσεων τον επόμενων ημερών και να δημιουργήσουν εκδρομικό δρομολόγιο ή transfer, να καθορίσουν τρόπο πληρωμής και τιμολόγησης.

Για τους συνεταιρισμούς των ράδιο ταξί, η πλατφόρμα υποστηρίζει πολλαπλούς τύπους οχημάτων (taxi, mini van, mini bus) υποστηρίζοντας παράλληλα τα ειδικά αιτήματα, (baby seat, μάρκα οχήματος, credit cards, κλπ, τα οποία καθορίζονται απο τις παραμέτρους της πλατφόρμας).

Τα αιτήματα δρομολογούνται άμεσα στα οχήματα ταξί. Με αυτό τον τρόπο, η πλατφόρμα μας μπορεί να εξυπηρετήσει απεριόριστο αριθμό αιτημάτων ταυτόχρονα, ενώ ο πελάτης λαμβάνει άμεσα τον αριθμό του αιτήματος, τον αριθμό του οχήματος που θα εξυπηρετήσει, την απόσταση του και τον χρόνο άφιξης στο σημείο παραλαβής. H ρεσεψιόν, έχει τη δυνατότητα να δεί πάνω σε χάρτη το όχημα να πλησιάζει σε πραγματικό χρόνο.


Κλήση από εφαρμογή για ιδιώτες

Παρέχουμε σε κάθε ράδιοταξί τη δυνατότητα να ανεβάσει με μηδενικό κόστος τη δική του εφαρμογή στο Google Play Store και Apple Store για ιδιώτες. Η εφαρμογή παρέχεται ως White Label. Αυτό σημαίνει οτι η εφαρμογή έχει τα στοιχεία του εκάστοτε ράδιο ταξί, όπως επωνυμία, λογότυπα,περιγραφή, τηλέφωνα κλήσης.

Από την εφαρμογή ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να καλέσει άμεσα ταξί ή να δημιουργήσει ραντεβού, δρομολόγιο απο και πρός αεροδρόμιο και λιμάνι, να πληρώσει με μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

Η εφαρμογή υποστηρίζει τη δυνατότητα για προωθητικές ενέργειες, όπως push notifications και κουπόνια προσφορών.


Κλήση ταξί με IoT Buttons

Κλήση ταξί με IoT Button

Η κλήση ταξί από ξενοδοχεία, εμπορικές επιχειρήσεις, ιατρεία, γραφεία και εστιατόρια, ποτέ δεν ήταν ευκολότερη!

Με το πάτημα του πλήκτρου, το αίτημα πηγαίνει αυτόματα προς το όχημα ταξί που θα εξυπηρετήσει, σύμφωνα πάντα με τα κριτήρια που έχει ορίσει η εκάστοτε εταιρία ταξί.

Τα IoT buttons λειτουργούν ως αυτόνομες συσκευές και δεν απαιτείται η χρήση κάποιας εφαρμογής. Οι συσκευές βγαίνουν σε δύο μεγέθη και λειτουργούν με WiFi ή κάρτες 2G/3G/4G

Τηλεφωνική κλήση με "Pythia IVR"

Με το σύστημα "Pythia IVR", το οποίο έχει αναπτυχθεί εξολοκλήρου από την εταιρία μας, ο πελάτης που καλεί το τηλεφωνικό κέντρο των ράδιοταξί, έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετηθεί απο την "Εύα", το ρομποτάκι του CABS.GR. Με σύγχρονες μεθόδους αναγνώρισης και σύνθεσης φωνής, ο πελάτης μπορεί να καλέσει ταξί, όπως θα καλούσε συνομιλώντας με οποιονδήποτε χειριστή τηλεφωνικού κέντρου.

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα χρήσης του "Pythia" σε τουριστικές περιοχές, είναι οτι μπορεί να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα δεκάδες τηλεφωνικές κλήσεις, σε πολλαπλές μάλιστα γλώσσες, αναγνωρίζοντας αυτόματα τη γλώσσα του πελάτη που έχει καλέσει!


Κλήση απο εφαρμογές τρίτων

Η πλατφόρμα μας παρέχει διασύνδεση με API, δίνοντας τη δυνατότητα για αμφίδρομη επικοινωνία με συστήματα τρίτων, επιτρέποντας τους να δρομολογήσουν αιτήματα προς την πλατφόρμα μας με αυτοματοποιημένες διαδικασίες. Με αυτό τον τρόπο το σύστημα μας έχει σύνδεση με πλατφόρμες κρατήσεων ξενοδοχείων, Property Management Systems (PMS), ιστοσελίδες, ασφαλιστικά συστήματα κλπ.

Έγραψαν για εμάς!

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που με τον τρόπο τους μας στηρίζουν καθημερινά και μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι!

Μετακινούμε τον τουρισμό!

Καταφέραμε να αλλάξουμε τον τρόπο που δουλεύει o κλάδος των οδηγών ταξί στις τουριστικές περιοχές εδώ και δεκαετίες!

Επικοινωνήστε μαζί μας!
CABS.GR Εφαρμογή Οδηγού Ταξί