Κέντρο διαχείρισης tour operators πλατφόρμας ταξί CABS.GR

Η απόλυτη αυτοματοποίηση των εταιρικών δρομολογίων!

Ολοκληρωμένη διαχείριση των prebook δρομολογίων από συνεργαζόμενους tour operators, tour agents και γενικά των τουριστικών πρακτορείων και γραφείων!

Όλη η πληροφορία σε ένα σύστημα

Η πλατφόρμα για τα τουριστικά γραφεία, tour operators και tour agents, λύνει σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας ενός τουριστικού ράδιοταξί και απλοποιεί όλες τις διαδικασίες μεταξύ της εταιρίας ταξί και των συνεργαζόμενων γραφείων εισερχόμενου τουρισμού.

Με πρόσβαση από οποιονδήποτε σύγχρονο browser, το εκάστοτε τουριστικό πρακτορείο μπορεί να δεί τα voucher με τα εταιρικά δρομολόγια που έχει στήσει, να δημιουργήσει ή να τροποποιήσει οποιοδήποτε δρομολόγιο και να παρακολουθήσει την εξέλιξη της κατάστασης τους, όπως την ανάθεση σε οδηγό, την επιβίβαση του πελάτη, τη θέση του οχήματος κατά τη μεταφορά, μέχρι και την αποβίβαση στον τελικό προορισμό.


Πληροφορία σε πραγματικό χρόνο

Κάθε πρακτορείο έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά πάνω σε χάρτη τα δρομολόγια του, να επικοινωνήσει με το κέντρο ή τον οδηγό. Οι reps των tour operators στα αεροδρόμια ή τα ξενοδοχεία, έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν νέα εταιρικά δρομολόγια (extras) από την ειδικά σχεδιασμένη για αυτούς εφαρμογή και να εξυπηρετηθούν σύμφωνα με το μοντέλο αυτόματης διεκπεραίωσης και τιμολόγησης που έχει οριστεί.


Αυτόματη εκκαθάριση αναθέσεων

Το CABS.GR αυτόματοποιεί όλες τις διαδικασίες οικονομικής εκκαθάρισης. Το ράδιοταξί έχει τη δυνατότητα να ορίσει πολλαπλούς τιμοκαταλόγους ανα tour operators και tour agent, με εξαιρέσεις και ειδικές χρεώσεις, κάνοντας την καταχώρηση των voucher απλή και γρήγορη διαδικασία.

Μετά την καταχώρηση των vouchers, το πρακτορείο έχει στη διάθεση μια σειρά απο δεκάδες αναφορές, όπως δρομολόγια ανά προορισμό, ανά τύπο οχήματος, αφίξεις - αναχωρήσεις αεροδρομίων, in-between transfers, εκδρομές κλπ.

Το σύστημα κάνει αυτόματη εκκαθάριση των δρομολογίων και δημιουργεί παραστατικά ανά οδηγό, πρακτορείο, εταιρία, τα οποία είναι διαθέσιμα στο backoffice για άμεση αποστολή στους οδηγούς των ταξί και τα λογιστήρια των συνεργαζόμενων εταιριών.


Χάρτης οχημάτων σε πραγματικό χρόνο

Αυτόματη ανταλλαγή δεδομένων!

Με μία σειρά απο web services, έχουμε πλέον σύνδεση με όλα τα μεγάλα συστήματα διαχείρισης κρατήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το ράδιο ταξί, έχει τη δυνατότητα να αντλήσει και να καταχωρήσει αυτόματα στο σύστημα μας τα δρομολόγια απο τους συνεργαζόμενους tour operators, ενώ με αυτόματες διαδικασίες, παρακολουθεί στη συνέχεια οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτά. Ακύρώσεις, μεταβολές, νέα δρομολόγια (extas).

Αντίστροφα, έχουμε υλοποιήσει επικοινωνία με τα συστήματα των tour operators, ενημερώνοντας τα για την εξέλιξη των δρομολογίων τους.

Airport Meet & Greet

Μέσα από την ειδική εφαρμογή meet & greet, οι airport managers έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να διαχειριστούν τις εταιρικές αφίξεις των αεροδρομίων.

Ο υπάλληλος του αεροδρομίου, ανάλογα το επίπεδο πρόσβασης που έχει οριστεί στην εφαρμογή, μπορεί να ταξινομήσει τα δρομολόγια με την ώρα πτήσης, τον tour operator, μπορεί να τροποποιήσει τις ώρες τους σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης, να κάνει split και combine δρομολόγια ή να τα στείλει σε συνεργαζόμενο πρακτορείο για εξυπηρέτηση σε περίπτωση αδυναμίας να εξυπηρετήσει τα δρομολόγια.

Έγραψαν για εμάς!

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που με τον τρόπο τους μας στηρίζουν καθημερινά και μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι!

Μετακινούμε τον τουρισμό!

Καταφέραμε να αλλάξουμε τον τρόπο που δουλεύει o κλάδος των οδηγών ταξί στις τουριστικές περιοχές εδώ και δεκαετίες!

Επικοινωνήστε μαζί μας!
CABS.GR Εφαρμογή Οδηγού Ταξί